Croatia je Osiguranje

Vaš siguran partner

O nama

Croatia osiguranje najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Tržišni smo lider sa snažnim usmjerenjem ka digitalizaciji i odgovaranju na izazove budućnosti. Nakon više od stoljeća povijesti, kontinuirano ulažemo u razvoj novih proizvoda i pomažemo projekte koji potiču pozitivne društvene promjene.

Lider na tržištu

Vodeće hrvatsko osiguranje

Croatia osiguranje je lider na hrvatskom tržištu osiguranja, uspješan član Adris grupe i pouzdan partner svim internim i eksternim dionicima. U poslovanju se vodimo vrijednostima izvrsnosti, društvene odgovornosti i posvećenosti, sve s ciljem kontinuiranog rasta i pružanja vrhunske usluge klijentima.

27,52 %

tržišta

31,79 %

neživotna osiguranja

Kultura

Predvodnik novih trendova

Croatia je predvodnik u kreiranju i implementaciji novih trendova u industriji. Promjenom svakodnevice naših klijenata, mijenjati se moramo i mi, kreirajući nova i naprednija rješenja. Budućnost osiguranja je digitalna, izazovna i inovativna. Postani dio tima kojem je posao osigurati budućnost.

SPONZORSTVO

Vjerni partner reprezentacije

Osim što smo partner Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije, sponzoriramo više od 70 lokalnih sportskih klubova. Svima njima zajednička je upornost, trud, rad i želja da dođu do vrha. Stojimo iza svih koji su spremni napraviti korak više i otići korak dalje, jer u Croatiji znamo koliko je važno biti ustrajan kako bi postali najbolji.

Društvena odgovornost

Croatia u zajednici

Croatijina mreža doseže svaki kutak Hrvatske i kao jedna od najstarijih financijskih institucija u zemlji, više od stoljeća stup smo zajednice posvećen pokretanju pozitivnih promjena. Kontinuirano podržavamo projekte koji pomažu u očuvanju kulturnih vrijednosti, potiču zdrav život i pozitivne životne navike te promiču solidarnost i pomažu u podizanju kvalitete života svim članovima društva.

Povijest

Prvo hrvatsko osiguranje

Croatia osiguranje osnovano je 1884. godine, kao jedna od prvih institucija hrvatskog nacionalnog identiteta. U više od stoljeća poslovanja, Croatia je pratila naše ljude namećući se kao gospodarski čimbenik vrijedan poštovanja. Od 2014. godine dio smo rovinjske Adris Grupe, utvrđujemo poziciju vodećeg osiguravajućeg društva u zemlji i predvodimo nove trendove u industriji.

Sjedište

Kako do nas

Vatroslava Jagića 33
10000 Zagreb

Telefon 072 00 1884
Fax +385 1 63 32 020
info@crosig.hr