Novosti

31.7.2023

Croatia osiguranje ostvarilo rast prihoda od 11 posto uz daljnji rast neto dobiti

Od prvog siječnja 2023. u primjeni je novi međunarodni računovodstveni standard financijskog izvješćivanja MSFI 17. Utječe na drugačiji način izračuna ključnih pokazatelja poslovanja poput prihoda, kombiniranog omjera i neto dobiti. Uvođenje standarda novina je za cijelu djelatnost osiguranja u Hrvatskoj tako da i izračun veličine tržišta i tržišnog udjela po novom standardu za sada nije dostupan.

31.7.2023

Održana sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U ponedjeljak, 31. srpnja 2023. godine, održana je sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj su razmatrani nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.6.2023. godine. Financijski izvještaji objavljeni su na web stranicama Croatia osiguranja d.d., Zagrebačke burze i HANFA-e. 

26.7.2023

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U ponedjeljak, 31. srpnja 2023. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.6.2023. godine.

19.7.2023

Partnerstvo Croatia osiguranja i Ekonomskog fakulteta Zagreb na inovativnom modulu Ekonomska analitika

Croatia osiguranje i Ekonomski fakultet Zagreb potpisali su sporazum o suradnji na novopokrenutom inovativnom obrazovnom modulu Ekonomska analitika koji kreće od ove jeseni.

12.7.2023

Obavijest o uplati premije osiguranja u financijskim institucijama

29.6.2023

Croatijin LAQO u suradnji s Infobipom prvi u fintechu Europe uvodi GPT u komunikaciju s klijentima

LAQO, prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje i tech inovacija Croatia osiguranja koje posluje u sastavu Adris grupe, prvi je osigurateljni brend u financijskoj industriji Europe koji u procesima korisničke podrške koristi OpenAI GPT platformu baziranu na revolucionarnoj umjetnoj inteligenciji, integriranu u Microsoftovu Azure cloud infrastrukturu.

26.6.2023

U Croatia osiguranju potpisan novi Kolektivni ugovor koji zaposlenima jamči veća prava

Uprava Croatia osiguranja i Granski sindikat zaposlenih u osiguranju Hrvatske potpisali su danas novi Kolektivni ugovor. 

15.5.2023

Veliki uspjeh Croatije i Laqa: CX nagrade za najbolje korisničko iskustvo

CX nagrade dodjeljuju se najboljim kontaktnim centrima i djelatnicima s izvrsnim rezultatima u nekoliko područja

3.5.2023

Inovacija na tržištu osiguranja uz koju se po prvi puta mogu spajati police i štedjeti

Zagreb, 3. svibnja 2023. – Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sklopu Adris grupe, predstavilo je inovaciju za sve postojeće i potencijalne klijente – Spektar. Riječ je o jedinstvenoj ponudi paketa koja spajanjem više polica osiguranja unutar kućanstva omogućuje uštede i dodatne pogodnosti na jednostavan i transparentan način.