15.3.2020

OBAVIJEST KORISNICIMA

S obzirom na mjere opreza koje su trenutno na snazi u cilju prevencije zaraze virusom #COVID-19, željeli smo prenijeti nekoliko važnih informacija koje se tiču našeg poslovanja, dostupnosti usluga sadašnjim i budućim korisnicima te mjera zdravstvene zaštite.

Prvenstveno želimo naglasiti kako aktivno pratimo razvoj situacije s koronavirusom te poduzimamo sve potrebne mjere kako bismo spriječili širenje virusa te maksimalno zaštitili naše zaposlenike i klijente. Kao i dosad, nastavit ćemo pratiti preporuke nadležnih tijela te slijediti potrebne korake kako bi svima uključenima pružili maksimalnu razinu zaštite od zaraze.


Naša predstavništva diljem Hrvatske i dalje su otvorena, a naši prodajni zastupnici mobilni i dostupni svima, poštujući pritom principe maksimalne zaštite zdravlja. Iznimka su prodajna predstavništva u Istri, gdje su naši uredi djelomično zatvoreni, a u poslovnicama i stanicama za tehnički pregled osigurana su dežurstva. Voditelji svih poslovnica i dežurni djelatnici dostupni su putem e-pošte i mobitela. Svim djelatnicima kojima priroda posla dopušta rad od kuće, to je i omogućeno te osigurano nesmetano obavljanje posla i vođenje svih ključnih procesa.

Do daljnjega vam stojimo na raspolaganju te vas pozivamo da pratite naš web i društvene mreže za sve daljnje obavijesti. 
Sva pitanja u vezi polica i premija možete nam uputiti na adresu info@crosig.hr ili broj 072 001884, a istim putem možete se naručivati za preglede u Croatia Poliklinikama. 

Također apeliramo na sve naše korisnike da se pridržavaju preporuka ministarstva te smanje kontakt uživo s drugim osobama na minimum, posebice ako u svojoj okolini imaju starije, djecu ili osobe oslabljenog imuniteta. Ovih dana neka na snazi bude #ostajemdoma, jer je to najbrži i najsigurniji način za izlazak iz aktualne krize.